Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргородському районі чоловік викрав припаркований автомобіль, – поліція

На Полтавщині чоловік викрав припаркований ВАЗ 2109. Незаконне заволодіння транспортним засобом сталося неподалік села Марченки Миргородської громади ввечері 26 травня.

Про це повідомили у поліції.

До поліції повідомила власниця ВАЗа. Жінка на кілька хвилин припаркувала автомобіль на узбіччі дороги, а коли повернулася – автівки вже не було. Як повідомив начальник Миргородського райвідділу поліції Віталій Ярмолюк, правопорушника виявили на викраденому авто на одній з вулиць Миргорода.

Правопорушником виявився мешканець Миргорода, 1980 року народження. Встановлено, що фігурант раніше притягувався до кримінальної відповідальності за ряд майнових злочинів. 27 травня слідчі Миргородського райвідділу поліції, за погодженням з Миргородською окружною прокуратурою, вручили йому підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно. Цього ж дня суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб”, – зазначив Віталій Ярмолюк.

У межах кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Санкція цієї статті передбачає покарання – від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Фото: поліція

Перейти до вмісту