Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У День морської піхоти захисникам вручили Почесні грамоти Полтавської РВА

23 травня у Полтаві у межах заходів із нагоди свята урочисто підняли прапор морської піхоти. Вшанували всіх полеглих Героїв. Вручили Почесні грамоти Полтавської РВА захисникам.

Про це повідомив голова Полтавської РВА Дмитро Романов.


“”Вірний завжди” – це не просто гасло морських піхотинців, які сьогодні відзначають професійне свято, а філософія їхнього життя. На перший погляд, може здатися, що морська піхота не пов’язана із Полтавою. Але саме цей рід військ із перших днів повномасштабного вторгнення доклав чимало зусиль для розробки стратегії оборони нашого рідного міста, Полтавського району та Полтавщини. І це назавжди в історії. 105 років тому гетьман Скоропадський видав указ зі створення першої бригади морської піхоти України. З того часу й до тепер ці доблесні воїни демонструють високу бойову майстерність, рішучість, стійкість і героїзм”, – зазначив Дмитро Романов.

Він подякував представникам соціально-відповідального бізнесу за систематичну підтримку та допомогу воїнам.

“Маю за честь отримати від командувача морської піхоти, генерал-лейтенанта Юрія Содоля подяку за допомогу в забезпеченні підрозділів морської піхоти. Для мене особисто і всього колективу Полтавської РВА це великий стимул і мотивація до подальшої роботи”, – додав голова Полтавської РВА.

 

Фото: Фейсбук Дмитра Романова

Перейти до вмісту