Ви тут:
Суспільство Україна 

“Бій з українською ДРГ в бєлгородській області”: Центр стратегічних комунікацій пояснює що відбувається

22 травня в соцмережах з’явились публікації про бойові дії в бєлгородській області із застосуванням артилерії, бронетехніки та безпілотників. Російські воєнкори вже звинуватили в цьому Збройні сили України, а ворожі пабліки рясніють панічними повідомленнями.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій.

Про свій рейд прикордонними регіонами повідомили Легіон «Свобода росії» та російський добровольчий корпус (РДК). Це – добровольчі формування росіян, котрі воюють на боці України. Вони прагнуть повалити путінський режим і припинити війну з Україною.

“Бійці записали відео на тлі вказівників з назвами населених пунктів бєлгородської та брянської областей. Вони звернулися до громадян росії: запевнили їх, що добровольці не загрожують цивільному населенню, та закликали до боротьби проти путінського режиму. Крім цього, добровольці відзвітували про знищення прикордонного загону фсб у грайворонському районі бєлгородської області. Адміністрація відреагувала на ситуацію подомовим обходом у прикордонних селах”, – пояснили в Центрі стратегічних комунікацій.

Додають, що розпочавши війну проти України, путін сам підштовхнув росіян, незгодних з його злочинною політикою, до збройного спротиву. Адже можливості ведення інших форм політичної боротьби всередині рф – вичерпані, і російські громадяни стали заручниками авантюр режиму.

Фото: Центр стратегічних комунікацій

Перейти до вмісту