Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Великобагачанська громада попрощался з загиблим Героєм

22 березня Великобагачанщина попрощалася зі своїм земляком, юним воїном ЗСУ із Семенівки Антоном Бугаєм. Непоправна втрата невимовним горем та пекучим болем відізвалася в серцях односельців, всіх жителів громади. 

Високо у весняному небі в останню дорогу рідним селом до батьківського дому Героя супроводжував журавлиний ключ – наче світла душа воїна та душі загиблих захисників прилетіли нагадати всім, якою страшною ціною виборюється наша перемога та незалежність, чого варті наші спокійні дні і ночі, можливість жити своїм життям, працювати, виховувати дітей.

Антон Васильович Бугай народився 4 вересня 1999 року в с.Семенівка. У 2014 році закінчив 9 класів місцевої школи. Добре навчався, був активним учасником заходів, які проводилися в школі та районі. Продовжив навчання в Полтавському кооперативному технікумі, здобув спеціальність кухаря. Працював у одній з їдалень у Полтаві. Влітку, під час відпустки, куховарив у дитячому таборі відпочинку в Одеській області та Кирилівці. Здобув вищу освіту в Полтавському університеті економіки та торгівлі. 

Антона згадують як добру, світлу людину. Доброзичливий та товариський юнак мав би прожити ще довге і щасливе життя, але безжальна, кривава війна перекреслила всі плани та сподівання.

Антон Васильович був призваний на військову службу у грудні 2022 року. Проходив бойову підготовку в Житомирській області. Мужньо захищав Україну від ворога. Загинув 14 березня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Богданівка Донецької області в результаті артилерійського обстрілу та штурмових дій окупантів. 

Олена Марченко 

Перейти до вмісту