Ви тут:
Суспільство Україна 

В Міноборони закликають українців дотримуватись інформаційної тиші щодо контрнаступу ЗСУ

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр закликає українців не запитувати у військових, коли відбудеться контрнаступ, щоб не заважати їм працювати.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook

“Добре, що ніхто в пабліку не обговорював контрнаступ на Харківщині до його початку. І була повністю закрита зона бойових дій для доступу будь-кого, крім військових”, – зазначила заступниця міністра.

Маляр нагадала:  контрнаступ на Харківщині став найуспішнішою на сьогодні операцією за час повномасштабного вторгнення з точки зору інтенсивності звільнення наших територій, наголосивши, що інформаційна тиша дала військовим виграти час і робити свою роботу”.

Посадовиця заявила, що стратегічні плани можуть оприлюднювати лише президент Володимир Зеленський, міністр оборони Олексій Резніков та головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, а всі інші повинні “лише цитувати”.

“Не треба задавати в ефірах питання експертам – а як же там контрнаступ, не треба писати блоги на цю тему і пости, не треба взагалі публічно обговорювати військові плани нашої армії. У нас один стратегічний план – звільнити всі наші території” – підсумувала Ганна Маляр.

Перейти до вмісту