Ви тут:
Спорт Суспільство 

Українські баскетболісти здобули восьму поспіль перемогу у баскетбольному Єврокубку

Слобожанський “Прометей” здобув восьму поспіль перемогу в регулярному чемпіонаті баскетбольного Єврокубка. Команда Ронена Гінзбурга здобула перемогу над німецьким “Ульмом”.

Про це повідомляє “Суспільне.спорт”.

Перед матчем проти “Ульма” українська команда очолювала турнірну таблицю Єврокубку. А також мала серію з семи поспіль перемог – востаннє “Прометей” програвав ще у грудні французькому “Буру”, після чого здобув 24 поспіль перемоги (останні шість – Латвійсько-естонській лізі).

“Прометею” вдалося взяти реванш у “Ульма” за поразку у першому колі. Хоча матч розпочався для української команди з поразки у першій чверті: представник Німеччини зміг здобути перевагу в одне очко. На велику перерву “Прометей” пішов вже виграючи з різницею у +1.

Ключовою у матчі між командами стала третя чверть. Українській команді вдалося вийти у відрив на початку 10-хвилинки і мати перед заключною чвертю перевагу у вісім очок.
У підсумку “Прометей” здобув перемогу у матчі і продовжив серію. Від найближчого переслідувача – іспанського “Ховентута” – українська команда тимчасово відірвалася на дві перемоги.

Перейти до вмісту