Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У Пирятинській громаді відбувся стартовий етап спартакіади “Краще спортивне село-2023”

У Березовій Рудці відбувся перший етап спартакіади “Краще спортивне село-2023”.

Про це повідомляє Пирятинська громада у Facebook.

У змаганнях взяли участь 7 команд старостинських округів Пирятинської громади: Березової Рудки, Вікторії, Вишневого, Куріньки-Дейманівки, Кейбалівки, Смотриків і Теплівки.

Традиційно захід розпочали із урочистого підняття прапора України та вшанування всіх загиблих захисників хвилиною мовчання.

“На початку заходу присутніх привітали староста Березоворудського старостинського округу Олександр Оніщенко та керівник місцевого осередку спортивного товариства “Колос” Сергій Плетінь. Відзначили, що спартакіада вже традиційно проходить в громаді, і навіть у ці складні для країни часи, наші люди демонструють незламність та продовжують займатися фізичною культурою і спортом”.

5 команд представили своїх гравців на волейболі. Це була найбільш емоційна, запекла та тривала гра. Команди грали за коловою системою. В результаті перемогу здобули волейболісти з Теплівки, другою стала команда з Березової Рудки, третьою – з Куріньки.

Крім волейболу, учасники спартакіади грали в настільний теніс, шахи й шашки, змагались з армспорті.
У настільному тенісі серед жінок перемогу здобула Маргарита Мишакіна з Вишневого, серед чоловіків – Валерій Маляренко з Дейманівки.

Кращим шахістом серед чоловіків став Віктор Чернякін з Березової Рудки, серед жінок – Катерина Грицина з Березової Рудки.

У грі з шашок серед жінок перемогу здобула Анастасія Бабенко з Смотриків, серед чоловіків – Борис Денисенко з Вишневого.

Найкращим в армспорті став Олег Лимаренко із Куріньки.

У загальнокомандному заліку визначено трійку лідерів: очолює рейтинг команда Вишневого, на другому місці – команда з Березової Рудки, третє – команда з Теплівки.

Наступний етап буде проходити в травні, де і визначаться остаточні переможці.

Перейти до вмісту