Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У мене буде шанс здобути Перемогу, – доброволець штурмової бригади “Лють” з Полтавщини

Спеціаліст-криміналіст відділу криміналістичного забезпечення Слідчого управління поліції Полтавщини Дмитро Дейнека про війну знає з власного досвіду. У 2014-му  виконував завдання у зоні проведення АТО на Донеччині, потім – операції Об’єднаних сил на Луганщині.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

Дмитро Дейнека наголосив, що зробить все від нього залежне, аби наблизити Перемогу:

“Маю залізну мотивацію – бити російського окупанта, що прийшов вбивати українських дітей! Є практичний досвід участі в стабілізаційних заходах на Донеччині та Луганщині у складі батальйону патрульної служби поліції особливого призначення “Полтава”.

Чоловік має професійні навички інструктора з особистої безпеки Тренінгового центру поліції Полтавщини. Восени 2022 року спеціаліст-криміналіст Дейнека брав участь у документуванні воєнних злочинів на території деокупованих територій Харківської області, бачив наслідки “руского міра”:

“Ми займалися виявленням, фіксацією та вилученням слідової інформації у місті Куп’янськ, селищі Куп’янськ-Вузловий та селі Циркуни. Знаходили на території населених пунктів докази присутності окупантів та їхніх поплічників: вилучали зброю, форму, відбитки пальців рук, а також ДНК-сліди”.

Дмитро розповів, що вирішив піти у “Лють” наступного дня, коли побачив рекламу про відбір до штурмової бригади “Лють”:

“Вирішив, що у складі штурмової бригади «Лють» у мене буде шанс здобути Перемогу! Щоб мої рідні жили у вільній, незалежній, прогресивній державі. Я хочу, щоб так було! Вірю, що так і буде!”.

 

 

 

Фото: поліція

Перейти до вмісту