Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубнах презентували збірку громадянської лірики “Україна непереможна”

26 березня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича відбулася презентація збірки громадянської лірики під символічною назвою “Україна непереможна”.

Про це повідомили у Лубенській міській раді.

Упорядник презентованого творчого доробку – український літератор, поет, гуморист, пісняр, член НСЖУ Олександр Печора. Збірка наповнена віршами 70 українських поетів з різних куточків України і є своєрідним дарунком усім бійцям “за кращу долю вільної й залежної від кожного з нас України”.

Олег Бородай порадував публіку патріотичними піснями гри на гітарі як власного авторства, так і на слова побратимів – військовослужбовців. Розповів і про фронт: воює зараз на Бахмутському напрямку. Поет, що стоїть на захисті України, подарував книгозбірні свою прозову книгу на воєнну тематику «Вогневий вал».

Олег Бородай, поет, бард, що воює в лавах Національної гвардії, «з автоматом віршуючи рядки», отримав на поетичному бенефіс рук депутата Лубенської районної ради Олега Кулика диплом лауреата літературно-мистецької премії ім. В. Симоненка, яким він нагороджений цьогоріч за творчий доробок «Релаксація душі».

Лунала у читальній залі книгозбірні й українська пісня у виконанні співака, композитора, соліста гурту «Українська Швейцарія» Анатолія Куценка. «Понад усе нам Україна» – пісня на музику композитора, яка ввійшла до презентованої збірки.

 

 

 

Фото: Лубенська міська рада

Перейти до вмісту