Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Чорнухинській громаді реконструюють Центр культури і дозвілля

Заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Максим Калінін із робочою поїздкою відвідав Чорнухинську територіальну громаду.

Про це повідомляє Полтавська ОВА.

Разом із головою громади Олександром Василенком оглянули комунальний заклад «Центр культури і дозвілля», який розпочали реконструювати у 2021 році й планують завершити цьогоріч.

«Приміщення потребує нагальної реконструкції. У 2021 році виконали половину робіт. Зробили перекриття даху, утеплили фасад, облаштували вентиляцію. Війна завадила завершити роботи на об’єкті, але він надзвичайно актуальний для громади, бо там немає закладу культури. Важливо, щоб цього року об’єкт було завершено. У жителів Чорнух і прилеглих сіл має бути якісний культурний осередок», – зауважив Максим Калінін.

За словами голови Чорнухинської громади Олександра Василенка, торік планували замінити вікна і двері на енергозберігаючі, облаштувати глядацьку залу та підлогу.

«Але війна внесла свої корективи. І в 2022 році ремонтних робіт не проводили. Нині маємо погоджений проєкт, тож плануємо відновити роботи», – зазначив Олександр Василенко.

Також заступник начальника Полтавської ОВА і голова громади обговорили інші актуальні для Чорнухинської ТГ питання та шляхи їх вирішення. Оглянули Чорнухинський літературно-меморіальний музей Григорія Сковороди, який функціонує в громаді.

Перейти до вмісту