Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У березні 736 мешканців Полтавщини отримають допомогу з обласного бюджету

17 березня відбулося чергове засідання Комісії з розгляду питань з надання матеріальної допомоги населенню з обласного бюджету. Заступник начальника Полтавської ОВА Олексій Бруслик наголосив на важливості надання матеріальної допомоги жителям області, особливо під час війни.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

“Наприкінці минулого року Полтавської обласною радою було затверджено бюджет на 2023 рік, яким передбачено на надання матеріальної допомоги населенню з обласного бюджету 31 мільйон 100 тисяч гривень. Протягом січня-лютого 2023 року виплачено допомогу 752 особам”, – розповів Олексій Бруслик.

На засіданні розглянули звернення громадян та прийняли рішення щодо надання матеріальної допомоги 736 громадянам.

Зокрема 71 сімʼї загиблих військових нададуть допомогу на більше ніж 3 млн грн. 74 військовослужбовцям, які отримали поранення, буде виплачено від 5 до 20 тисяч гривень, залежно від ступеня тяжкості захворювання (загальна сума 640 тисяч гривень).

Жителька села Чечелеве Кременчуцького району отримає з обласного бюджету 262500 гривень за пошкоджений (зруйнований) будинок внаслідок збройної агресії росії. Крім того жінці вже виділено допомогу з бюджетів 4 громад району.

Також на комісії розглянули та погодили заяви мешканців області щодо виплати допомоги на лікування, лікування онкозахворювань дітей та дорослих, оздоровлення ліквідаторів ЧАЕС та 4 осіб, що опинилися в скрутному матеріальному становищі.

Крім того, жителька Горішніх Плавнів, якій у березні виповниться 100 років, отримає з обласного бюджету одноразову матеріальну допомогу в сумі 2000 гривень.

 

 

 

Фото: Полтавська ОВА

Перейти до вмісту