Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Twitter посилює боротьбу із закликами до насилля у постах

Зміст оновленого документа схожий на попередній варіант — однак у деяких правилах Twitter дуже конкретний, а в деяких — висловлюється надто нечітко.

Про це повідомляє ITC.ua.

І оновлена, і застаріла політики забороняють погрожувати насиллям чи «прославляти» його у більшості випадків. Однак, у попередньому варіанті документа було сказано:

«Заяви, які висловлюють бажання або сподівання того, що хтось зазнає фізичної шкоди, висловлюють нечіткі чи непрямі погрози та які навряд чи спричинять серйозні або тривалі травми, не підпадають під дію цієї політики, але можуть бути розглянуті повторно для введення додаткових заходів».

У новій політиці відтепер забороняються самі «побажання зла»:

«Ви не можете бажати або сподіватися на завдання шкоди. Це включає (але не обмежується цим) побажання смерті, хвороби, трагічних випадків чи інших фізично шкідливих наслідків».

Ще одне «нововведення» у політиці — те, що правила відтепер не вказують, кого конкретно захищають. Раніше було чітко сказано: «Ви не можете погрожувати насильством окремій особі чи групі людей». Нова політика не містить слів «окрема особа» або «група», а натомість обирає термін «інші».

 

Фото: nytimes

Перейти до вмісту