Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

“Сили ППО відпрацювали на всі 100%”: над Полтавщиною збили 4 із 4 БПЛА окупантів (оновлено)

У ніч з 28 лютого на 1 березня росіяни атакували Україну з північного напрямку ударними безпілотниками типу “Shahed”. Над Полтавщиною сили ППО збили усі БПЛА-камікадзе.

Про це повідомили у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ.

Усі чотири БПЛА-камікадзе знищено силами та засобами протиповітряної оборони.

“Знищено чотири з чотирьох “Shahed” силами та засобами Повітряного командування “Центр”. Тобто повторюється та ж ситуація, що була кілька днів тому. З північних областей запускають БПЛА. Цього разу маємо 100% результат: знищено усі чотири”, – розповів в етері національного телемарафону речник Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомив, що ніхто не постраждав.

“Сьогодні вночі Полтавщину вчергове атакували ворожі безпілотники типу “Shahed”. За уточненими даними, протиповітряна оборона відпрацювала на всі 100% – збили 4 із 4 БпЛА-камікадзе. На щастя, постраждалих немає”, – написав Дмитро Лунін у Telegram.

Згодом начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін в ефірі національного телемарафону розповів, що внаслідок атаки російських безпілотників на Полтавщині сталася пожежа у дачному будинку та на інфраструктурному об’єкті.

“Вночі ворог атакував Полтавську область безпілотникам типу “Shahed”. Усі чотири було збито силами ППО. Внаслідок цього сталася пожежа на інфраструктурному об’єкті та дачному будинку. На щастя, постраждалих немає. Але дачний будинок згорів”, – сказав Дмитро Лунін.

Нагадаємо, у ніч проти 1 березня Збройні сили російської федерації атакували територію України безпілотними літальними апаратами. У Полтавській області сили ППО знищили до п’яти російських безпілотників.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту