Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Студенти і викладачі вишу Полтави тренуватимуть навички володіння зброєю у мультимедійному тирі

Територіальне управління Служби судової охорони у Полтавській області відкрило у Полтавській політехніці тимчасовий тренувальний простір для вдосконалення навичок володіння зброєю.

Про це повідомляє сайт Полтавської політехніки.

Студенти і науково-педагогічні працівники матимуть можливість протягом місяця тренуватися у мультимедійному інтерактивному тирі.

У рамках науково-освітньої співпраці Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» з полтавськими охоронцями Феміди – Територіальним управлінням Служби судової охорони у Полтавській області у колишній читальній залі науково-технічної бібліотеки Полтавської політехніки відкрито тимчасовий тир.

Мультимедійний інтерактивний тир «Інгул» українського виробника придбаний у рамках Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2020-2027 роки. У його комплектації є лазерні імітатори пістолетів ПМ і ФОРТ 17 (ГЛОК), а також комбінований імітатор АК-74, сенсорний екран, система вогню у відповідь, набір з 400 моделюючих інтерактивних вправ і 100 ігрових фільмів тощо. Одночасно працюють 8 стрілкових місць, що дозволяє навіть організовувати змагання.

Такі інтерактивні мультимедійні тири ефективно експлуатуються у силових структурах, армійських підрозділах, приватних колекціях України, США, Литви, Польщі, Болгарії, Грузії, Молдови, Вірменії, Казахстану тощо.

Перейти до вмісту