Ви тут:
Суспільство Україна 

Про остаточну перемогу України можна говорити лише за умови виконання «формули миру», — Данілов

Перемога, сталий мир можливі лише за умови виконання формули, запропонованої Президентом України Володимиром Зеленським.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Зокрема, це повернення до кордонів 1991 року, відповідальність путінського режиму за скоєні злочини, компенсація завданих Україні збитків, гарантії безпеки для нашої країни.

«Це і є перемога. У разі невиконання хоча б одного з пунктів «формули миру», зокрема, неповернення до кордонів 1991 року, про жодний розвиток країни не йтиметься», — зазначили у РНБО.

Щодо чергової масованої ракетної атаки Олексій Данілов зазначив, що ця тактика спрямована на те, щоб Україна схилилася до перемовин з рф. І окремі діячі, як в світі, так і в Україні, сказав він, дедалі більше починають говорити про необхідність таких переговорів.

«Це дуже небезпечна тенденція, — наголосив Олексій Данілов. — Якщо ми сьогодні не поставимо крапку у цій війні, через короткий проміжок часу воювати доведеться нашим дітям і онукам».

Відповідаючи у цьому контексті на запитання щодо перспектив прямих переговорів Президента України Володимира Зеленського із путіним, Олексій Данілов заявив, що це неможливо, і це зафіксовано у рішенні РНБО.

Перейти до вмісту