Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Правоохоронці Полтавщини опрацювали з початку повномасштабного вторгнення рф майже 400 тисяч дзвінків від громадян

Від початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну працівники відділу служби “102” поліції Полтавщини отримали понад 361 тисячу телефонних дзвінків від громадян. Тільки в лютому цього року оператори опрацювали понад 19 тисяч дзвінків, що в середньому складає близько 700 викликів за добу.

Джерело: ГУ НП в Полтавській області.

«Поліція Полтавської області продовжує в посиленому режимі забезпечувати правопорядок та здійснює комплекс необхідних заходів для збереження стабільної оперативної обстановки в регіоні. Вдячні громадянам за своєчасне інформування поліції про виявлення підозрілих осіб та транспортні засоби, вибухонебезпечні предмети, ворожі дрони, пошук безвісти зниклих громадян та вчинення інших правопорушень. З вашою допомогою ми робимо Полтавщину безпечнішою. Кожний дзвінок важливий для нас. Тож продовжуємо співпрацю. Слава Україні!», – розповів начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

Нагадаємо, що для громадян цілодобово працює поліцейська спецлінія 102, а також працюють альтернативні канали для звернень до поліції у застосунку чат-бот Телеграм: @Police102Poltava та месенджер Фейсбук Поліція Полтавської області.

Фото: ГУ НП в Полтавській області.

Перейти до вмісту