Ви тут:
Суспільство Україна 

Понад 8 тисяч заявок отримала Нацполіція від людей, які захотіли долучитися до штурмової бригади “Лють”

Понад 8 000 заявок отримала Нацполіція від громадян, які виявили бажання долучитися до об’єднаної штурмової бригади Нацполіції “Лють”.

Про це повідомив виконувач обов’язків Голови Нацполіції Іван Вигівський.

Кандидати, які подали документи, пройшли військово-лікарську та спеціальну перевірку, уже опановують навики з фізичної, тактичної та вогневої підготовки.

Іван Вигівський зауважив, що Національна поліція України як складова сектору безпеки та оборони бере активну участь у відсічі збройної агресії рф.

“В умовах війни поліція, крім повсякденної роботи, виконує ще й спеціальні функції. Це – участь у бойових діях, проведення стабілізаційних заходів, евакуація громадян із зони бойових дій, надання гуманітарної допомоги, протидія диверсійно-розвідувальним групам, робота на блокпостах, а також розслідування воєнних злочинів”, – сказав він.

При цьому спікер зазначив, що Національна поліція бере активну участь у формуванні “Гвардії наступу”.

“Ми створюємо об’єднану штурмову бригаду «Лють». На сьогодні надійшло вже понад 8 тисяч заявок від громадян, які хочуть приєднатися до штурмового поліцейського підрозділу. Наразі кандидати, які пройшли всі етапу відбору, опановують навики з фізичної, тактичної та вогневої підготовки і надання домедичної допомоги. Після цього добровольці приступлять до бойового залагодження у спеціально визначених місцях”, – повідомив Іван Вигівський.

Формування бригади “Лють” та подача анкет триває.

Перейти до вмісту