Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Поліція знайшла зниклу 16-річну дівчину з Гадяцької громади 

До відділення №1 (м.Гадяч) Миргородського райвідділу поліції 30 березня ввечері надійшла інформація від 41-річного жителя Гадяцької тергромади Миргородського району про зникнення його 16-річної доньки.Поліцейські Полтавщини у співпраці з колегами Броварського райуправління Київщини швидко встановили місцеперебування зниклої.

Про це повідомили у відділ комунікації поліції Полтавщини.

До відділення №1 (м.Гадяч) Миргородського райвідділу поліції 30 березня, близько 19:00, надійшла інформація від 41-річного жителя Гадяцької тергромади Миргородського району про зникнення його 16-річної доньки. Поліція негайно розпочала пошуки дівчини.

“На пошук зниклої неповнолітньої були орієнтовані слідчо-оперативна група гадяцького підрозділу поліції, ювенальна превенція, мобільні екіпажі сектору реагування патрульної поліції та оперативні працівники. У ході розшукових заходів оперативники встановили, що дівчина перебуває на Київщині. Встановити її точне місце перебування та впевнитися, що неповнолітня знаходиться в безпеці, нам допомогли колеги відділення №1 (смт.Баришівка) Броварського райуправління поліції Київської області. Дівчина перебувала разом зі своєю матір’ю, яка там проживає”, – розповів начальник відділення № 1 (м.Гадяч) Миргородського райвідділу поліції Ростислав Ярошенко. 

 

Фото: поліція

 

 

 

Перейти до вмісту