Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Поліція затримала мешканця Новосанжарської громади за підозрою в умисному вбивстві дружини

21 березня близько 11 години до відділення поліції№3 ( селище Нові Санжари) від односельців надійшла інформація  про можливе вбивство мешканки приватного будинку, розташованого в одному із сіл Новосанжарської громади, . Слідчо-оперативна група поліції, яка  прибула за адресою, виявила тіло жінки зі слідами насильницької смерті. 

Джерело: Відділ комунікації поліції Полтавщини

«У процесі здійснення слідчих дій та оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили, що 56-річна жінка отримала тілесні ушкодження під час конфлікту з чоловіком. Останнього оперативники та слідчі виявили під час оперативно-розшукових заходів в сусідньому населеному пункті. Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою», – повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун 

За даним фактом Слідчим управлінням обласної поліції, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Перейти до вмісту