Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Опублікували перші фото зі знімального майданчика фільму «Джокер: Божевілля на двох» з Леді Гагою

Леді Гага, яка приєдналася до Хоакіна Фенікса у сиквелі «Джокера», з’явилась на публіці в образі Гарлі Квінн під час знімань, що нині тривають у Нью-Йорку та Ньюарку, штат Нью-Джерсі.

Джерело: ITC.ua.

На знімках 36-річна співачка із культовим гримом Гарлі Квінн у супроводі поліції Ґотему виходить з будівлі суду через натовп протестувальників. Деякі статисти одягнені у перуки та маски, а інші тримають в руках плакати «Свободу Джокеру», «Справедливість для Джокера» та «Джокер, одружись зі мною».

Режисер Тодд Філліпс казав, що сиквел «Джокера» стане мюзиклом. У той час як Марго Роббі успішно зіграла «дівчачу» Гарлі Квінн у «Загоні самогубців» і «Хижих пташках», Гага, ймовірно, має зобразити «більш дорослу версію» лиходійки та проявити свої вокальні здібності.
Продовження Джокера, як і сиквел «Бетмена» Метта Рівза, не буде пов’язане з новим кіновсесвітом Джеймса Ганна та існуватиме поза його межами в категорії «Інші світи».

У червні минулого року Філліпс підтвердив, що розробляється продовження фільму про головного ворога Бетмена, коли опублікував в Instagram фотографію сценарію, написаного ним і Скоттом Сілвером, а також Фенікса, який його читає. У серпні Гага підтвердила, що приєдналася до проєкту — але не розкрила своєї ролі. А на День Святого Валентина Філліпс опублікував спільний знімок Гаги та Фенікса, що обіймалися в образах лиходіїв.

Фото: Entertainment Tonight

Перейти до вмісту