Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Оголошено набір на навчання представників малого та середнього бізнесу Полтавщини за програмою «Розширення підприємницької діяльності та розвиток експортного потенціалу МСП»

Консорціум семи громад Полтавщини у партнерстві з програмою міжнародної співпраці «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини продовжують реалізовувати проєкт з підтримки та сталого розвитку місцевого малого і середнього бізнесу. У проєкті беруть участь Оржицька, Решетилівська, Лохвицька, Машівська, Заводська, Білицька, Сенчанська територіальні громади. Виконавцем проєкту є громадська організація «Регіональний розвиток України».

“Запрошуємо на навчання представників малого та середнього бізнесу Полтавщини за програмою «Розширення підприємницької діяльності та розвиток експортного потенціалу МСП»”, – йдеться у повідомленні.

Проводити навчання будуть висококваліфіковані тренери-практики, що представляють Агенцію регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції», Полтавський Центр Дія.Бізнес, Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Полтавський державний аграрний університет та Полтавську Торгово-Промислову Палату.

Навчання відбуватиметься онлайн з 14 березня по 28 квітня 2023 року (15 одноденних тренінгів) за темами:

1. Організаційно-правові форми ведення бізнесу.

2. Бізнес-планування та проєктний менеджмент.

3. Інструменти фінансування та підтримки бізнесу.

4. Інновації та інтелектуальний капітал в умовах сучасного розвитку МСП.

5. Особливості управління персоналом на підприємстві та формування соціально відповідального бізнесу.

6. Розвиток лідерських компетентностей підприємців.

7. Організація виробництва харчової продукції та проходження сертифікації. 8. Використання унікальних технології органічного землеробства та виробництва органічної продукції.

9. Організація експортно-імпортних операцій.

10. Особливості ведення міжнародних переговорів та укладання комерційних контрактів.

11. Консультаційні послуги Полтавської торгово-промислової палати з питань організації зовнішньої торгівлі.

12. Маркетинг, брендинг та просування бізнесу у мережі Інтернет.

13. Пошук потенційних клієнтів та розширення ринків збуту. 14.

Електронна комерція.

15. Діджиталізація МСП як важливий інструмент виживання в кризовому середовищі: досвід зарубіжних країн).

Запрошуємо представників бізнесу (власники, керівники, менеджери ЗЕД) Полтавської області, заповнити реєстраційну форму для проходження навчання: https://forms.gle/WkaMcZaj2tFXgdBZ7

Зареєстровані учасники, які пройдуть навчання, отримають електронний сертифікат та матеріали за програмою навчання.

Довідкова інформація:

Програма міжнародної співпраці «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета програми – створити кращі умови для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), підтримати інновації та стимулювати експорт, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Перейти до вмісту