Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині попрощалися з двома військовими, які загинули в боях за Україну

28 березня у Кременчуці та Горішніх Плавнях попрощалися із двома військовими Володимиром Школярем та Вячеславом Іваненком. Вони загинули на війні з російськими окупантами. 

Володимир Школяр Україну від російської агресії з грудня 2022 року, повідомили на фейсбук-сторінці “Кременчук. Офіційний”.

Був солдатом, навідником 2 десантно-штурмового взводу 6 десантно штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону військової частини А-0281.

Загинув 19 березня на Луганщині в районі населеного пункту Кремінна, під час виконання бойового завдання, кілька днів не доживши до дня народження. Йому б мало виповнитися 32 роки.

У військового залишилася мати.

Прощання з військовим, який віддав своє життя за Україну, проходило у Міському палаці культури. Поховали захисника на кладовищі у селі Кіндрівка, де проживає його мати.

28 березня на території військового меморіалу “Їхні імена будуть жити вічно” у Горішніх Плавнях поховали солдата Збройних сил України Вячеслава Іваненка.

Про це повідомили у Горішньоплавнівській міській раді.

Вячеслав Іваненко народився 16 липня 1980 року в місті Комсомольську. Навчався в загальноосвітній школі №6. Із дитинства займався футболом, був одним із найкращих гравців серед молодих вихованців футбольного клубу “Гірник-Спорт”. Згодом став професійним водієм, працював на підприємствах міста.

26 лютого 2022 року добровольцем пішов захищати Україну від російської навали.

22 березня 2023 року під час виконання службових обов’язків, вірний військовій присязі, солдат Вячеслав Іваненко загинув біля населеного пункту Авдіївка Донецької області. 

 

 

 

Фото: Анна Пилипчук

Перейти до вмісту