Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Донеччині під час штурмових дій окупантів загинув бойовий медик з Полтавщини

14 березня під час штурмових дій противника у населеному пункті Тоненьке Донецької області отримав численні мінно-вибухові поранення і 15 березня в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені І.І. Мечникова помер старший бойовий медик І стрілецької роти, молодший сержант Олексій Іванович Гулак.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Лубенської міської ради.

Олексій Іванович Гулак народився 25 січня 1978 року у місті Лубни. Закінчив Лубенську середню школу №3, з відзнакою Лубенський лісовий технікум, пізніше – Кременчуцький політехнічний інститут. Мав професії – технік лісового господарства та землевпорядник. Працював у державному підприємстві “Лубенський міськрайонний державний кадастр” Держкомзему України. У Києві служив у підрозділі ДСНС.

“Олексій Іванович був людиною творчою, мав хист художника, вмів працювати з деревом і мав невеликий приватний бізнес у Лубнах. Ікони, створені ним, і зараз чекають свого автора у майстерні. Олексій був безвідмовною, дуже працьовитою й відповідальною людиною. Але, головне – він надзвичайно любив Україну, був справжнім патріотом”, – йдеться у повідомленні.

Олексій Гулак – учасник АТО/ООС, нагороджений пам’ятною медаллю “За оборону рідної держави”. У перші дні повномасштабного вторгнення рф в Україну пішов до військкомату.

“Його побратими вдячні йому за не одне врятоване життя. І сам він, отримавши поранення, відмовився від госпіталізації і вже через кілька днів знову був у строю. Надзвичайно хоробрий і відчайдушний рятував життя своїх бойових друзів”, – зазначили у міській раді.

Прощання з Гулаком Олексієм Івановичем відбудеться 25 березня о 12:00 на Володимирському майдані у Лубнах. Панахида за загиблим відбудеться 25 березня об 11:00 у Церкві Всіх Святих (Дитячий парк ім. Олеся Донченка, вул. Мистецька, 3).

 

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту