Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Microsoft відкрила доступ до чатботу Bing на GPT-4 всім бажаючим — без запису та черг

Microsoft відмовилася від списку очікування для своєї нової функції чату Bing, і тепер будь-хто може зареєструватися і випробувати чат-бот Bing на базі моделі ШІ GPT-4.

Джерело: ITC.ua

Щоб отримати доступ до нового Bing, потрібно перейти на сайт bing.com/new, натиснути кнопку «Join Waitlist» і авторизуватися в обліковий запис Microsoft. Після цього відразу має з’явитися доступ до нового Bing. Для цього також може знадобитися використання браузера Microsoft Edge. Користувачі чату Bing можуть ставити 15 запитань за сеанс і не більше 150 на день.

Зміни в правилах доступу та скасування списку очікування відбулися в цікавий час. На день раніше стало відомо, що чат-бот Bing таємно працював з GPT-4 – генеративної моделі ШІ від OpenAI – ще до її офіційного запуску. А наступного дня компанія має намір провести захід, під час якого планує розповісти про доповнення Office рішеннями на базі ШІ. Очікується, що ШІ Microsoft, схожий на ChatGPT, працюватиме безпосередньо в програмах Office, таких як Teams, Word та Outlook. Раніше цього тижня Microsoft також додала свого чат-бота Bing AI на нову бічну панель у браузері Microsoft Edge.

Перейти до вмісту