Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

Запеклі бої тривають в районі Вугледара і Марʼїнки, – Головнокомандувач ЗСУ

Найбільш напружена ситуація сьогодні на Донецькому напрямку, тут противник здійснює щодня до 50 атак. Запеклі бої тривають в районі Вугледара і Марʼїнки. 

Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний під час телефонної розмови з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

“Найбільш напружена ситуація сьогодні на Донецькому напрямку, тут противник здійснює щодня до 50 атак. Запеклі бої тривають в районі Вугледара і Марʼїнки. Ми надійно тримаємо оборону. На деяких ділянках фронту нам вдалося відновити раніше втрачені позиції і закріпитися там. Попри постійний тиск ворога, ми продовжуємо утримувати під контролем Бахмут і вживаємо заходів для стабілізації лінії фронту довкола цього міста. Запорука успіху на полі бою – ефективне вогневе ураження, що потребує відповідної кількості озброєння та боєприпасів” ,- зазначив Валерій Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ поінформував про підсумки останньої масованої ракетної атаки ворога, підкреслив значення засобів протиповітряної оборони та подякував за їхнє надання. Також висловив занепокоєння у звʼязку з використанням росією морських надводних дронів, що створює загрозу цивільному судноплавству в Чорному морі.

Перейти до вмісту