Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У Полтаві провели змагання Відкритого чемпіонату області з гирьового спорту

У Національному університеті “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка” пройшли змагання Відкритого чемпіонату Полтавської області з гирьового спорту.

Про це повідомив ректор Національного університету “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка”.

Спортсмени з Полтави, Харкова, Борисполя, Дніпра, Ланнівської, Карлівської, Миргородської, Шишацької, Лубенської, Щербанівської, Терешківської територіальних громад змагалися за перемогу у різних вікових категоріях.

За результатами змагань переможцями у командних заліках стали:
1 місце – Ланнівська територіальна громада
2 місце – Карлівська територіальна громада
3 місце – Миргородська територіальна громада.

Студент 2 курсу Полтавської політехніки факультету фізичної культури та спорту Олександр Свириденко посів 1 місце в групі «Дорослі» (дисципліна: двоборство, вагова категорія: 68 кг).

Студент 2 курсу факультету фізичної культури та спорту Олександр Цибулько виборов 2 місце в групі «Дорослі» (дисципліна: двоборство, вагова категорія: 78 кг).

Студент 1 курсу факультету фізичної культури та спорту Антон Чуйко виборов 2 місце групі «Дорослі» (дисципліна: двоборство, вагова категорія: 73 кг).

Студентка 2 курсу факультету фізичної культури та спорту Єлизавета Мирна посіла 1 місце (дисципліна: ривок, вагова категорія: 63 кг).

“Був щиро радий вітати учасників у затишних стінах Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», який вже неодноразово ставав надсучасною спортивною локацією для змагань всеукраїнського та обласного рівнів, та справедливо вважається осередком учнівського та студентського спорту на Полтавщині. Надзвичайно приємно у тісній співпраці з керівником Управлінням молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністрації Мариною Трохименко, навіть в непростих умовах повномасштабного вторгнення, організовувати важливі спортивні події та вітати сильних духом і тілом спортсменів з різних куточків нашої країни. Саме за фізично активною, спортивно обдарованою молоддю – майбутнє нашої молодої незалежної України”, – написав ректор.

Фото: Facebook-сторінка Володимира Онищенка

Перейти до вмісту