Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві попрощалися з трьома воїнами, які загинули на війні з рашистами

4 лютого у Полтаві прощалися із В’ячеславом Хорольським, Сергієм Погрібним та Костянтином Фурсовим, які загинули, обороняючи Україну від російської навали.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Полтавського ОМТЦК та СП.

Солдат В’ячеслав Олександрович Хорольський народився 7 липня 1991 року, проживав у Полтаві. Призваний Полтавським об’єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки 10.03.2022 року до військової частини А 2167, 72 ОМБ на посаду стрілець санітар 5-ї стрілецької роти, 2 стрілецького батальйону. Вірний військовій присязі, гідно виконуючи свій обов’язок, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет виявивши стійкість і мужність, при виконання бойового завдання загинув 28 січня біля Павлівки Донецької області, внаслідок поранень несумісних з життям, отриманих в результаті здійснення противником обстрілу позицій підрозділу.

Солдат Сергій Олексійович Погрібний народився 31 березня 1971 року, проживав у Полтаві. Призваний Полтавським об’єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки 26.02.2022 року до військової частини А7310 116 бригади територіальної оборони на посаду стрільця 3 стрілецького відділення, 21 стрілецького взводу, 2 стрілецької роти, стрілецького батальйону. Вірний військовій присязі, гідно виконуючи свій обов’язок, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет виявивши стійкість і мужність, при виконання бойового завдання загинув 30 січня  року біля н.п. Часів Яр, Донецької області, внаслідок поранень несумісних з життям, отриманих під час бойового зіткнення з противником.

Старший солдат Костянтин Олександрович Фурсов народився 29 листопада 1983 року, про живав у Полтаві. З 2014 року добровольцем став на захист України. Останнє місце служби військова частина 3057 12 бригада оперативного призначення Національної Гвардії України, на посаді снайпера-розвідника. Вірний військовій присязі, гідно виконуючи свій військовий обов’язок, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет виявивши стійкість і мужність, при виконанні бойового завдання загинув 17 травня у Маріуполі, Донецької області.

Нагадаємо, на війні з російськими окупантами загинули Артем Шабалін з Миргородської громади та Андрій Дєдов з Пирятинської громади.

Фото: Полтавський ОМТЦК та СП

Перейти до вмісту