Ви тут:
Суспільство Україна 

Сили оборони України уражають ворожі склади в Маріуполі: ворог у паніці

Про це сказав речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський у прямому етері телемарафону «Єдині новини», пише АрміяInform.

— Ворог здивований тою «бавовною», яка нині відбувається на Маріупольському напрямку, тому що в місті вже досить давно були облаштовані склади для зберігання палива, техніки та боєприпасів, — повідомив полковник Дмитрашківський. — Командуванням Сил оборони України було ухвалене рішення ці склади знищувати. В окупантів там зараз панічні настрої, тому що дальність стрільби українських РСЗВ становить до 70 кілометрів, а від найближчої точки до Маріуполя, скажімо з Вугледара — 80 кілометрів, тому окупанти панікують і в них постало питання про переміщення складів із ПММ та боєприпасами, але вони до цього не готові. Більше того, росіяни забороняють людям говорити про те, що відбувається у Маріуполі. На щастя, у нас у місті є «свої очі» і «свої руки», котрі допомагають творити окупантам «бавовну».

Олексій Дмитрашківський також додав, що ворог облаштував на цьому та інших напрямках досить потужні оборонні фортифікаційні споруди, проте для окупантів вони стануть радше домовинами.

Крім того, офіцер повідомив, що на Запорізькому напрямку нині відбувається ротація особового складу загарбників. рашистські підрозділи, котрі стояли на передових рубежах, відправляються до Бердянська для, так би мовити, відновлення і розселяються по місцевих базах відпочинку.

Перейти до вмісту