Ви тут:
Суспільство Україна 

Росіяни обстріляли прикордоння Сумської та Чернігівської областей з АГС та мінометів

5 лютого, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати українське прикордоння. Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням автоматичного станкового гранатомета та мінометів.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

“Під ворожим вогнем опинилися Середино-Будська, Юнаківська та Зноб-Новгородська громади Сумщини, Новгород-Сіверська громада Чернігівщини. Також під мінометним вогнем перебувала Зноб-Новгородська громада. Рашисти випустили 3 міни 120 мм калібру, вогонь відкривали з населеного пункту біла берізка”, – зазначили у Держприкордонслужбі.

По прикордонню Середино-Будської територіальної громади противник з боку населеного пункту зернове вів мінометний обстріл – зафіксовано 4 прильоти.

У другій половині дня російські окупанти накрили територію Юнаківської громади з мінометів, нараховано з десяток прильотів. Вогонь вівся з російського населеного пункту горналь.

“Ввечері в прикордонні Новгород-Сіверської громади пролунало 25 пострілів з 30-мм станкового автоматичного гранатомета. Вогонь вівся з російського населеного пункту случевськ”, – додали у повідомленні.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту