Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

“Гвардія наступу”: у Полтавському ЦНАПі триває запис до штурмових бригад

У Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) Полтавської міської ради проводять набір до штурмових бригад “Гвардії наступу”.

10 лютого заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Олексій Бруслик та начальник Полтавської районної військової адміністрації Дмитро Романов відвідали Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) Полтавської міської ради, у якому перевірили якість проведення консультацій щодо вступу до «Гвардії наступу».

“Є вісім бригад, які формуються на базі Міністерства внутрішніх справ, Нацполіції, прикордонної служби та Нацгвардії. Рекрутинг здійснюється на базі ЦНАПів, заявки також можна подавати в електронному вигляді. Станом на зараз у міському ЦНАПі уклали договори вже 25 осіб. Головна ідея — добровільний рекрутинг найбільш мотивованих та здібних громадян, які готові виконувати свій обов’язок по захисту територіальної цінності нашої держави”, – розповів Олексій Бруслик.

Всі, хто пройде відбір до “Гвардії наступу”, пройдуть спеціальні навчання, які триватимуть 3 місяці. Їх проводитимуть як на території України, так і за кордоном.  Лише після цього добровольці зможуть виконувати поставленні завдання.

“У Полтавському районі на початку повномасштабного вторгнення росіян дуже потужно та професійно показали себе спецпідрозділи силових структур. Це було враховано під час початку набору до нових бригад”, – додав Дмитро Романов.

Детальна інформація про кампанію є на сайті, там можна подати й онлайн-заявку. Запис в одну з бригад відбувається й у центрах надання адмінпослуг, зокрема на Полтавщині – в шести ЦНАПах:

– Полтава, вул. Соборності, 36;

– Кременчук, вул. Покровська, 14;

– Миргород, вул. Гоголя, 171/1;

– Лубни, просп. Володимирський, 23;

– Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40;

– Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2.

 

Перейти до вмісту