Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві волонтери збирають продукти для військових

У Полтаві збирають допомогу для військових. Зокрема, продукти, які не треба готувати, але вони будуть ситними та калорійними.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Полтавського Батальйону Небайдужих.

“Щодня ми пакуємо посилки, а також вантажимо автівки військових чи колег-волонтерів, котрі їдуть в зони бойових дій. Дорогі наші полтавці, із вашою допомогою вдалося зробити чимало хороших справ. І зараз захисники й захисниці чекають нашої підтримки. Через інтенсивність бойових дій, армійцям часом бракує часу для звичних нам речей. Потрібні продукти, які не треба готувати, але вони будуть ситними та калорійними”, – йдеться у повідомленні.

Волонтери прохають приносити:

– продукти швидкого приготування (макарони, пюре, які необхідно тільки залити окропом);

– сухарі;

– сухпаї;

– енергетичні батонички;

– сухофрукти, горішки;

– дитячі пюрешки;

– печиво.

Задля безпеки, всі продукти мають бути у заводському пакуванні.

Також дуже потрібні вологі серветки та сухі душі.

“Часу вистачає тільки обтерти руки, та й то – не завжди. Приносити можна до Свято-Успенського собору щодня з 9 до 17 години. Принагідно дякуємо програмі Nova Poshta Humanitarian за можливість відправляти посилки за рахунок компанії, а не волонтерів”, – додали волонтери.

Також можна надсилати кошти на карту ПриватБанку 5168745030457979 Валентин Бубнюк (Владика Федір), Монобанк 5375411418142068 (Бубнюк В.Л.), PayPal: [email protected].

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту