Ви тут:
Суспільство Україна 

Ракетна небезпека ще не минула, ворог намагається варіювати хвилі ракетних атак, – Гуменюк

Керівниця пресцентру Сил охорони та оборони ОК “Південь” Наталія Гуменюк, зазначила, що у Чорному морі може бути зосереджено до 20 ракет типу “калібр”

Про це вона розповіла в етері Еспресо.

“Сьогодні зранку, 26 січня, корабельне угруповання противника під час масованої ракетної атаки було додатково посилено і на разі складається з 4 ракетоносіїв, один з них підводний. Враховуючи попереднє використання ракет типу “калібр”, у Чорному морі може бути зосереджено до 20 цих ракет. Станом на зараз з інтервалом у трохи більше ніж півтори години по півдню України знову оголошено ракетну небезпеку. І це говорить про те, що застосування можливо знову: вкотре  відбувається активність ворожої авіації та вихід на бойовий курс корабельного угруповання, яке несе “калібри”, тому небезпека не минула”, – зауважила керівниця пресцентру Сил охорони та оборони ОК “Південь”.

Наталія Гуменюк пояснила, що хвилі ракетних атак ворог намагається варіювати, тобто після застосування масованих ракетних ударів і тривалої повітряної тривоги, зараз знову проголошено про ракетну небезпеку.

Перейти до вмісту