Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Податківці Полтавщини обговорили зміни до податкового законодавства України у 2023 році

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області під головуванням начальника Андрія Якименка відбулася робоча нарада керівного складу установи під час якої обговорювалися новели та перспективи податкового законодавства України у 2023 році.

Про це повідомили у Головному управління ДПС у Полтавській області.

Так, зокрема, значні зміни відбулися в адмініструванні податку на прибуток, ПДВ, оподаткуванні доходів фізичних осіб, акцизного податку: змінилися розміри деяких ставок податків, порядок нарахування податкових зобов’язань, припинили дію окремі податкові пільги.

Також серед новацій податкового законодавства зміна форм декларацій з податку на прибуток підприємств, податкової декларації про майновий стан і доходи, податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, податкової декларації з плати на землю.

Більш детально читайте за посиланням.

Наприкінці зустрічі очільник полтавських податківців звернув увагу на важливість зазначених у змін у подальшому реформуванні податкової системи України, наповненні бюджету в умовах воєнного стану та закликав присутніх активно інформувати платників податків щодо новацій податкового законодавства.

 

Перейти до вмісту