Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Netflix готує другий сезон серіалу “Венздей”

Стрімінговий сервіс Netflix продовжив на другий сезон популярний серіал “Венздей”.

“Ваша улюблена дівчинка-гот із косами повернеться на Netflix. 2 сезон “Венздей” наближається!”, – йдеться в повідомленні сервісу.

Джерело: Прямий

Наразі ніякої конкретики про те, коли вийде другий сезон “Венздей”, і що в ньому буде, стрімінговий сервіс не розкрив.

Втім, 6 січня на ютубі Netflix та в соцмережах з’явилось 1-хвилинне відео, де зібрані усі найцікавіші моменти з 1 сезону. Там Венздей розповідає, що пережила полювання на себе і це було жахливо, але далі буде ще моторошніше. Всього за кілька годин ролик переглянули кілька сотень тисяч разів, що свідчить про шалену зацікавленість фанатів новим сезоном.

Довідка. Восьмисерійний перший сезон серіалу, присвячений головному персонажеві “Сімейки Аддамс”, дебютував 23 листопада. Головна героїня серіалу — Венздей Адамс адаптовується в школі, де помітно вирізняється з-поміж інших учнів. Разом з тим дівчина намагається опанувати суперздібності та розкрити низку жорстоких вбивств місцевих жителів.

Невдовзі після цього Netflix оголосив, що серіал за перший тиждень встановив новий рекорд платформи за кількістю годин перегляду: більш ніж 341 млн годин. З того часу шоу стало другим за популярністю англомовним телевізійним сезоном на Netflix із більш ніж 1,2 мільярда годин переглядів за перші 28 днів.

Перейти до вмісту