Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Кременчук” підписав трьох новачків перед відновленням чемпіонату УХЛ

За чотири дні до закриття трансферного вікна прописний фаворит сезону “Кременчук” поповнив лави трьома новими хокеїстами.

Про це повідомляє Федерація хокею України.

Зокрема після майже річної паузи у виступах повертається в кременчуцьку команду 24-річний голкіпер Микита Гордюшин. Микита – вихованець донецького хокею. В провідному дивізіоні чемпіонату України він почав виступати з сезону-2017/2018, коли грав за броварських «Вовків».

З осені 2018-го і до 24 лютого 2022-го Гордюшин представляв «Кременчук», став з клубом чемпіоном України-2020, двічі вигравав бронзові і одного разу срібні нагороди. Загалом у національних першостях Микита відіграв 94 матчі. У 2019-му Гордюшин отримував виклики з лав національної збірної України і навіть провів два матчі в олімпійській кваліфікації до Пекіна-2022.

Ще два новачки «Кременчука» є частиною обміну з «Харківськими Берсерками». Команда Олександра Савицького поповнила лави провідними оборонцем і нападником слобожанців – відповідно 25-річним Філіпом Матвієнком і 21-річним Євгеном Абаджяном. Вони до кінця сезону виступатимуть за колектив з Полтавщини на правах оренди.

Перейти до вмісту