Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Колишній гравець “Ворскли” став волонтером ЗСУ

Віталій Самойлов грав за полтавців сезоні 1996/97 та 1997 – 1999 роках.

Більше про свою роботу волонтером колишній футболіст розповів tribuna.com.

«З перших днів повномасштабного вторгнення почав волонтерити, тому що у мене дуже близькі люди пішли на війну. Я працюю більше як одинак. Спочатку я саме цим людям і допомагав. Мені роблять замовлення, що потрібно, і, виходячи з цього, я розумію, скільки грошей треба і де що купити. Завжди купував у США. Знаходив через чоловіка з української діаспори, який живе там вже багато років. Він допомагав доправити мені все сюди – до Києва. Доставка робилась його коштом. А я вже купував все, що потрібно.

На початку дуже важливим був спецодяг, бо в Україні ніде нічого не було. А потім вже оптика, прилади нічного бачення – все, що потрібно для розвідників. Більше замовлень від них було влітку. Кожен день щось приймав і відправляв. Зараз трошки поменшало цієї роботи, але все одно є що добирати. Тим паче, зараз зима, і потрібен специфічний зимовий одяг», – зазначив Самойлов.

Віталій Самойлов провів 7 матчів та забив 1 гол у складі «Ворскли» у 1996—1997 роках, а також зіграв 25 матчів (1 гол) у 1997 – 1999 роках.

Перейти до вмісту