Ви тут:
Спорт Суспільство 

IBF скасувала рішення щодо обов’язкового захисту титулу Усиком

Міжнародна боксерська федерація скасувала рішення про негайний бій між українцем Олександром Усиком та хорватом Філіпом Хрговічем

Про це повідомляє EspresoTV.

IBF оголосила, що скасовує розпорядження про обов’язковий захист титулу чемпіона світу в надважкій вазі Усиком проти офіційного претендента Хрговіча. У організації пояснили, що причиною такого рішення стало те, що першим в черзі на бій з чемпіоном стоїть володар пояса за версією WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) Деніел Дюбуа з Великої Британії. 

“IBF скасовує розпорядження про початок переговорів Усика з Хрговічем щодо обов’язкового захисту титулу”, – заявив президент федерації Деріл Піплз.

У найближчі пів року також Дюбуа не зможе вийти на поєдинок проти Усика, оскільки відновлюватиметься після травми. Таким чином, українець зможе зосередитися на зустрічі з британцем Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу. 

Усик також володіє титулом WBO (Всесвітньої боксерської організації). Тайсон Ф’юрі є чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Перейти до вмісту