Ви тут:
Полтавщина Пригоди Суспільство 

“Була у знайомого”: поліцейські розшукали зниклу 17-річну полтавку

До Полтавського районного управління поліції 8 січня, близько 22:00, звернулась місцева мешканка, яка попросила допомогти у розшуку її 17-річної доньки. Зі слів матері, дитина близько 12:00 пішла з дому та не повернулась. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

“Отримавши повідомлення про зникнення неповнолітньої, на її пошуки негайно направилась слідчо-оперативна група, оперативники та інспектори ювенальної превенції нашого підрозділу. Менш ніж за годину слідчо-оперативній групі вдалося розшукати дівчину на території Київського району міста. Вона перебувала у свого знайомого. З нею все гаразд. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує”, – розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальника Полтавського районного управління поліції Петро Скічко.

Наразі причини та обставини події з’ясовує ювенальна поліція.

Читайте також: У Полтаві автомобіль збив 18-річного пішохода і зник: юнака госпіталізували

Поліція Полтави закликає постійно нагадувати дітям основні правила безпечної поведінки на вулиці та в побуті. Відпрацюйте з ними алгоритми дій в різних небезпечних ситуаціях. Особливу увагу зверніть на дотриманні дітьми безпеки дорожнього руху під час перебування на вулиці та заходів безпеки під час перебування біля водойм. Також визначте алгоритм дій на випадок, якщо дитина загубилася та тримайте з дітьми постійний зв’язок. Пам’ятайте, що за безпеку дітей відповідальні дорослі!

Фото: поліція

Перейти до вмісту