Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Завтра плануємо вийти на традиційні години вимкнень – 4 години є світло, 2 години немає, – начальник Полтавської ОВА

До графіку погодинних відключень додали нові населені пункти та вулиці. Згідно оновленого графіка вже 6 грудня планують вийти на години вимкнень, які діяли в листопаді: 4 години є світло, 2 години тимчасово немає.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін пояснив, як діятиме оновлений графік погодинних відключень у Полтавській області.

“Цей день реорганізаційний, тому сьогодні графіки не збігаються. А вже на завтра плануємо вийти на традиційні години вимкнень – такі, які діяли в листопаді: 4 години є світло, 2 години тимчасово немає. Але треба зважати і на те, що сьогодні в трьох областях росіяни обстріляли енергооб‘єкти, тому запроваджують аварійні відключення”, – зазначив Дмитро Лунін.

Зміни ж стосуються лише черг вимкнень, тобто переліку адрес.

“Вручну відкоригували черги й додали будинки та підприємства, які раніше не вимикали. Тому матимемо більше мегават для побутових споживачів, щоб відсьогодні поступово запроваджувати справедливі відключення. Звісно, залишатимуться ті будинки, які не зможемо включити в графік відключень, бо вони на одній лінії з критичною інфраструктурою”, – додав начальник ОВА.

Фото: pexels

Перейти до вмісту