Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятині відбулася спартакіада серед жінок

У Пирятині відбулася особисто-командна спартакіада серед жінок громади., у якій взяли участь взяли десять команд.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Пирятинської громади.

У змаганнях з дартсу перемогла Тамара Шестакова (ліцей №6), на другому місці – Наталія Шаповал (ліцей №4), на третьому – Оксана Терещенко (ліцей).

У стрибках зі скакалкою найсильнішою стала Світлана Сергієнко, котра представляла команду міської ради, друга – Наталія Панченко з Вишневого, на третьому місці – Інна Кадура (ЦДЮТ).

У змаганнях з армспорту перемогу святкувала Ольга Стадніченко з Вишневого, на другому місці Руслана Куц з ліцею №4, на третьому Олена Степовик з Березової Рудки.

У змаганнях з жиму штанги золото виборола Алла Клименко з ліцею №4, друге місце розділили Юлія Пристанська (ліцей №4) та Ольга Стадніченко.

Найсильнішою у присіданні стала Ірина Барабаш (ліцей №6), Тетяна Шудря (ліцей) – на другому місці, третє місце розділили Дарина Лісова (Кейбалівка) та Руслана Куц.

У змаганнях з підйому тулуба в лежачому положенні найсильнішою стала Світлана Серігєнко, на другому місці Алла Клименко, на третьому – Галина Цимбал (ліцей).

Перемогу у змаганнях з шашок здобула Наталія Черняк з Березової Рудки, Лариса Воробйова з ЦДЮТу посіла друге місце, Юлія Кабушка, котра представляла команду міської ради, – з бронзою.

Найсильнішою шахісткою стала Людмила Соболевська з ліцею №4, Дарина Дзюба з Вишневого – друга, Тамара Шестакова – третя.

В естафеті перемогу здобув ліцей №6, другі – теплівські спортсменки, треті – представниці Пирятинського ліцею.

За результатами змагань перше загальнокомандне місце посіли спортсменки з ліцею №4, друге – за командою Пирятинського ліцею, третє – у команди з Вишневого.

Привітав учасниць змагань міський голова Андрій Сімонов, який вручив грошові винагороди переможницям загальнокомандного заліку.

“Я дуже радий, що навіть у ці складні часи ви долучаєтеся до активного способу життя, займаєтеся спортом. Зі свого боку ми шукаємо можливості для розвитку спортивної інфраструктури у нашій громаді. На жаль, війна внесла негативні корективи у наші плани. Та після настання довгоочікуваної всіма нами Перемоги ми обов’язково втілимо їх у життя. Адже розвиток спорту у громаді – серед пріоритетів”, – зазначив Андрій Сімонов.

Фото: Пирятинська громада

Перейти до вмісту