Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

У Полтаві презентували нові можливості для підприємців від Дія.Бізнес, UKRSIBBANK і Mastercard

Попри щоденні випробування війною, українські підприємці продовжують свою роботу й прагнуть швидкого відновлення: 61% підприємців не зупинили своєї діяльності, і 53% з них вірять у повне відновлення впродовж 1-3 років*. На цьому шляху їм потрібна допомога. Саме тому центри підтримки підприємців Дія.Бізнес, UKRSIBBANK та Mastercard об’єдналися та запустили програму «Фінансист». Вона відкриває нові можливості для українського бізнесу.

Андрій Ремізов, директор ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»: «Створення країни підприємців — візія національного проєкту Дія.Бізнесу. Ми щодня працюємо над тим, аби підприємців в країні ставало більше, а наявний бізнес зростав. Допомога у підвищенні рівня освітніх компетенцій — один з інструментів підтримки, який ми пропонуємо бізнесу. Оволодівши новими навичками, знаннями та можливостями,  українські підприємці стають не лише сильнішими, а й зміцнюють економіку нашої країни
та наближають нашу спільну перемогу».

Програма «Фінансист» має 2 складові. Перша — фінансові консультації від UKRSIBBANK й Mastercard.

Анжеліка Волик, менеджер по роботі з клієнтами Mastercard в Україні: «На наше переконання, сьогодні вкрай важливо надавати широку консультаційну підтримку підприємцям з розвитку бізнесу у нових умовах, використання фінансових інструментів та цифрових сервісів, і ми раді об’єднати наші зусилля з багаторічними партнерами UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Дія.Бізнес заради цієї важливої мети».

Володимир Шевченко, начальник департаменту роздрібних продажів АТ «УКРСИББАНК» BNP Paribas Group: «Як активний учасник ринку та економіки України, ми розуміємо, що саме за малим та середнім бізнесом стоїть розвиток та відновлення нашої економіки. Пропонуючи послуги для підприємців, ми заохочуємо людей з різноманітними знаннями створювати та розвивати бізнес, підтримувати соціальні та підприємницькі інновації». Друга складова програми — це безоплатні освітні події з фінансової грамотності від найкращих спікерів України. Експерти розповідають підприємцям про фандрейзинг, маркетинг-стратегії, грантові можливості, експорт та імпорт.

Програма «Фінансист» діє з 16 вересня в онлайн-форматі в мережі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес. Поступово її запускають офлайн. Зокрема, у Тернополі, Ужгороді, Кривому Розі. Полтава — четверте місто, де презентували можливості для малого та середнього бізнесу в межах програми.

Альона Гончаренко, керівниця центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Полтаві: «Український бізнес продовжує роботу й прагне якнайшвидшого відновлення. Підприємці забезпечують збереження робочих місць, податкових надходжень до бюджету, економічну та соціальну стабільність. Вони щодня долають виклики й шукають нові можливості. Такою можливістю є програма «Фінансист», яка діє майже 3 місяці. За цей час було влаштовано 6 освітніх подій, надано десятки консультацій підприємцям. Це все завдяки акумуляції зусиль Дія.Бізнес, UKRSIBBANK та Mastercard».

Довідково:
Дія.Бізнес — це національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту, який був ініційований Міністерством цифрової трансформації України у лютому 2020 року. Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Полтаві відкрився у серпні 2021 року.

UKRSIBBANK BNP Paribas Group — один з найбільших універсальних банків України, який працює на ринку з 1990 року. З 2006 року UKRSIBBANK є частиною міжнародної фінансової групи BNP Paribas, що є лідером у Єврозоні.

Mastercard — міжнародна платіжна система, що об’єднує 22 тисячі фінансових установ у
210 країнах світу.

*Дослідження Mastercard SME Index, 2022

Перейти до вмісту