Ви тут:
Анонс Культура Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві харківський театр покаже виставу про українську ідентичність

10-11 грудня у Полтавському обласному театрі ляльок харківський Театр “057” представить музично-пластичну виставу “CODE_UA”.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

“У місті, що вже понад сім місяців міцно тримає оборону, харківські митці створили виставу про українську ідентичність. Земля, Любов, Гідність, Надія та Воля – поняття, які формувались тисячоліттями і тепер є невід’ємною частиною українців”, – йдеться у повідомленні.

Кожен із п’яти акторів розкриває сенс та цінність цих складових. Також важливою частиною вистави є нитки, що символізують нашу пам’ять та артерії, якими тече надбання предків, цінності та історія. У виставі розповідається не лише про складові ідентичності українського народу, а й про історію їхнього створення.

Слово, голос, мелодика, хореографія, музика – невід’ємні складові постановок Театру «057», що доповнюються світловими, декоративними та звуковими ефектами. Музично-пластична вистава «CODE_UA» – це сповідь голосів, які лунають в тобі віддзеркалюючи переплетіння історії. Почуй їх… Віднайди свій код!

Тривалість вистави: 1 година

12+

Режисерка – Олександра Блінкова

Сценаристка – Марина Осіпова

Композитор – Дмитро Кондратьєв

Хореографка – Юлія Помазан

Світлорежисер – Олександр Чиж

Звукорежисер – Володимир Вареніков

Актори:

Земля – Тетяна Борщ

Любов – Світлана Тимченко

Гідність – Артем Кочергін

Надія – Марина Бедрик

Воля – Олександра Блінкова

Фото: izvestia.kharkov.ua

Перейти до вмісту