Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубнах відкрилася новорічна локація “Lubny Santa”

22 грудня Лубнах відчинила свої двері для відвідувачів атмосферна локація – Lubny Santa. Це затишний простір з новорічними декораціями, де Санта чекає на відвідувачів у визначений час.

Організатори – Даша Карякіна та Олексій Шепель, які з перших днів війни займалися волонтерською діяльністю трохи іншого спрямування, вирішили створити більш творчий проєкт для новорічного настрою дорослих та дітей нашої громади. Ним якраз і стала атмосферна локація під назвою – Lubny Santa.

“Ми – разом, ми – сильні, ми розвиваємо місто попри все, ми підтримуємо один одного і намагаємося подарувати теплі емоції у цей час”, – зазначили організатори.

Тут вам запропонують випити гарячий напій та поласувати смаколиками, зробити світлини у тематичних фотозонах на власний телефон, написати листа Санті чи просто обійнятися з ним, провести 1,5 години у затишному просторі, трохи підняти настрій та додати позитивних емоцій.

Родини, де виховуються дітки-сироти, дітки з інвалідністю чи багатодітні родини, мають змогу отримати квитки для найменших мешканців громади від організаторів у подарунок.

Марія Бойко

Фото: Лубенська міська рада

Перейти до вмісту