Ви тут:
Прес-релізи Суспільство 

Співачка REYA переспівала хіт нульових «Любий, кохай мене»

Співачка REYA презентувала римейк відомого хіта гурту SMS «Любий, кохай мене», що отримав популярність наприкінці нульових.

«Любий, кохай мене» від REYA – це історія про бажання, що об’єднує всіх, хто наразі чекає на зустріч зі своїми коханими. Як і більшість романтичних пісень, вона поєднує в собі всі прояви цього почуття — від метеликів у животі до палкої пристрасті. І нагадує, що у кохання є безліч відтінків, які живуть в кожному з нас. 

«Це не просто офіційний римейк – це зовсім нове бачення всім відомого треку. Разом зі своєю командою я хотіла, щоб моя версія підкреслила сексуальність пісні та мала більш виразний гітарний саунд, аби трохи відійти від оригінального звучання», — розповідає REYA.

Паралельно із синглом співачка презентує кліп «Любий, кохай мене», режисером якого став Максим Коцький. У відео поєднані її два протилежні образи:

– теплий і легкий, романтичний, грайливий і сексуальний;
– холодний, суворий і водночас витончений, але не менш привабливий.

«Хочу, щоб ця пісня допомогла дівчатам бути більш жіночними та пристрасними для своїх чоловіків. Але, попри все, наші кохані мають пам’ятати, що в їхніх руках може бути сильна й незалежна жінка, а може бути тендітна дівчинка — і це залежить виключно від них», — коментує артистка.

«Любий, кохай мене» — це лише початок для REYA, адже у 2023 році співачка обіцяє нові потужні бенгери. Слухаємо реліз та не забуваємо, що саме зараз, холодними та темним днями, кохані хочуть бути зігрітими нашими почуттями.

Перейти до вмісту