Ви тут:
Суспільство Україна 

Понад 1 мільйон українців отримали зимову допомогу від Агентства ООН у справах біженців

Протягом останніх місяців одним із пріоритетних напрямів роботи Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) є підтримка українців у зимовий період. Насамперед допомога спрямована на внутрішньо переміщених осіб та інші вразливі категорії населення, які постраждали від війни.

Про це повідомляє “Урядовий портал”.

Програма підтримки передбачає забезпечення тимчасовим житлом, надання матеріалів для ремонту й утеплення будинків, а також забезпечення обігрівачами, ковдрами, теплими речами й іншими предметами першої необхідності у холодну пору року. Також агенція виплачує грошову допомогу на покриття зимових потреб.

За інформацією, розміщеною на сайті гуманітарної організації, програма зимової допомоги вже охопила більш як 1 мільйон людей в Україні. Зокрема, предмети першої необхідності (пледи, термоси, обігрівачі, одяг) отримали понад 800 тисяч осіб, грошові виплати – майже 300 тисяч осіб, матеріали для ремонтів та утеплення будинків – більш ніж 12 тисяч осіб. На додаток, 55 генераторів були доставлені на критичні обʼєкти у 12 областей.

Перейти до вмісту