Refresh

This website np.pl.ua/2022/12/pid-bakhmutom-u-boiu-z-rashystamy-zahynuv-29-richnyy-voin-z-poltavshchyny/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Під Бахмутом у бою з рашистами загинув 29-річний воїн з Полтавщини

Захищаючи Україну від російської навали, на Донеччині загинув житель села Кроти Пирятинської громади Євген Ложкін.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Пирятинської громади.

Євген Ложкін народився 10 грудня 1992 року в селі Лутайки Прилуцького району Чернігівської області. Початкову освіту здобув у селі Нова Гребля, продовжив навчання у Новомартиновицькій, далі – у Давидівській загальноосвітній школі на Пирятинщині. 

Спеціальність слюсаря-ремонтника побутової техніки здобув у Полтавському професійно-технічному училищі №31. У 2012 році Євгена призвали на строкову службу у лавах Збройних Сил України. Після поверення зі служби відкрив приватне підприємство з ремонту побутової техніки.

З початком повномасштабного ворожого вторгнення Євген добровільно звернувся до військомату для того, аби стати до лав Захисників. 3 березня став на захист України та воював у складі 71 єгерської десантно-штурмової бригади.

28 листопада у бою з окупантами під Бахмутом отримав поранення, несумісне з життям.

Церемонія прощання з полеглим воїном відбудеться 15 грудня, об 11:00, у його рідному селі Кроти.

Нагадаємо, 14 грудня у Свято-Успенському соборі прощалися із двома полеглими українськими захисниками Максимом Власенком та Сергієм Замшою.

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту