Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Новорічне диво очима дитини

Кожна дитина вірить у дива, чекає на подарунки та мріє про здійснення бажань, особливо напередодні Нового року та Різдва. Ми, дорослі, маємо, не дивлячись ні на що, дбати про чарівний світ дітей та зберігати традицію дарувати добро і надію.

В Головному управлінні ДПС у Полтавській області, за ініціативою очільника податкової служби регіону Якименка Андрія, проведено дитячий конкурс «Новорічна іграшка для ялинки своїми руками».

Сьогодні, 27 грудня 2022, в ГУ ДПС відбулося урочисте нагородження учасників конкурсу, який проводився серед дітей працівників податкової служби Полтавщини. Переможцями стали всі учасники, але кожен у своїй віковій категорії та номінації. Маленькі таланти отримали похвальні листи та смаколики.

«Всі іграшки, зроблені з любов’ю і турботою, неймовірно гарні й особливі. Дивлячись на них, відчувається потужність підростаючого покоління, зростає надія на незалежне майбутнє та стверджується віра в перемогу! Дякую кожному за бажання творити, за підтримку наших сміливих і мужніх захисників. Всі ваші іграшки ми надішлемо нашим героям, щоб підбадьорити їх та передати частинку святкового настрою, любові, затишку! Із наступаючими святами, мирного, щасливого вам дитинства, посмішок, нехай диво здійсниться цього Нового року!» – побажав Андрій Якименко хлопчикам та дівчаткам.

Діти – наше майбутнє! Зі святами, майбутнє нашої рідної України!

Головне управління ДПС у Полтавській області

Перейти до вмісту