Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині попрощалися з двома воїнами, які загинули на війні з російськими окупантами

Захищаючи Україну від російської навали, загинули двоє військових Сергій Авксентєв та Костянтин Шевченко.

9 грудня в останню путь провели Сергія Авксентєва, повідомили на фейсбук-сторінці Щербанівської громади.

“Він хоробро боронив державу від ворога, мужньо стояв на стороні правди. На жаль, найкращі сини й доньки йдуть від нас. Але пам’ять про них назавжди залишиться в наших серцях”, – йдеться у повідомленні.

На війні з російськими окупантами загинув Костянтин Шевченко з Ряського, повідомили на фейсбук-сторінці газети “Промінь”.

23 липня цього року Костянтин зустрів своє 40-річчя, а вже 1 грудня його життя забрала війна.

Чоловік народився в Коновалівці. Закінчив місцеву тоді ще середню школу. Спочатку отримав робітничу освіту — електрозварювальника, а згодом вступив до Полтавської аграрної академії, аби отримати вищу освіту і стати професійним агрономом. Працював за професією в сільськогосподарських підприємствах, виконуючи найблагороднішу справу, — вирощував хліб. Спочатку Костянтин разом із дружиною Наталією жили в Коновалівці, а згодом, придбавши будинок, перебралися в Ряське.

З перших днів російської агресії Костянтин разом із небайдужими односельцями організував оборону рідного села, створивши добровольче об’єднання. У червні його мобілізували. Був у складі 25 окремої повітряно-десантної Січеславської бригади.

9 грудня у Ряському попрощалися з воїном.

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту