Ви тут:
Суспільство Україна 

Майже 600 аптечок передали у школи, які працюють офлайн, – МОН

Компанія SOCAR Energy Ukraine зібрала 1 млн грн на медичні набори для учнів. На ці кошти закуплено 574 аптечки, які передали до 12 шкіл різних областей України.

Про це повідомили в МОН.

Окрім медичних наборів, кожна аптечка містить інструкції з психологічної допомоги для учнів та персоналу шкіл. Ці інструкції були підготовлені в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської щодо створення Національної програми ментального здоров’я, розроблення якої координує Міністерство охорони здоров’я України за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я.

«Для компанії цей проєкт був дуже важливим. Адже для нас завжди на першому місці є допомога українцям. І, звичайно, хочу подякувати нашим партнерам та всім, хто долучився до збору коштів. Цей проєкт успішно завершено, а ми рухаємось далі – багато хто потребує допомоги, і у нас заплановано ще чимало важливих благодійних ініціатив», – зазначив Ігор Орлов, директор мережі SOCAR Energy Ukraine.

Партнером та реалізатором благодійного проєкту SOCAR Energy Ukraine стала благодійна платформа dobro.ua, експертну підтримку надало Міністерство освіти і науки України.

Перейти до вмісту