Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Corteva Agriscience профінансувала масштабну реконструкцію бомбосховища в Полтавській області

Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Сorteva Agriscience профінансувала масштабну реконструкцію бомбосховища в селі Стасі Полтавської області, де розташований її виробничий насіннєвий комплекс .

Після короткої перерви з моменту розгортання росією повномасштабної війни на всій території України, в березні Сorteva відновила виробництво передового насіння кукурудзи та соняшнику Pioneer®, дотримуючись цінності «Жити безпечно». Під час повітряних тривог співробітники слідують правилам безпеки та перебувають в сучасному укритті, яке розташоване в громаді та було модернізоване за фінансування Corteva.

В бомбосховищі були реконструйовані системи каналізації та водопостачання, прокладена нова електрична проводка, встановлена система освітлення з акумуляторами на час вимкнення світла, побудований зручний під’їзд. Зараз триває реконструкція вентиляції, після закінчення якої бомбосховище буде обладнане потужними генераторами. Також було встановлене обладнання для забезпечення інтернету, закуплені необхідні меблі, запаси води та інших необхідних речей для людей, які там перебуватимуть. Зараз в бомбосховищі можуть одночасно знаходитися близько 800 людей та воно цілодобово відкрито для мешканців громади.

«Corteva Agriscience вважає Україну одним з найбільших гравців на світовому ринку сільського господарства, який суттєво впливає на глобальну продовольчу безпеку, та робить все залежне для допомоги українцям. Зокрема, в Полтавській області компанія давно співпрацює з місцевою владою, допомагаючи громаді в реалізації її гуманітарних потреб. Адже тільки разом ми можемо ефективно працювати заради Перемоги», – говорить Олексій Турчинов, директор виробничого комплексу Corteva Agriscience в Україні.

З моменту свого заснування у 2013 році Corteva інвестувала близько 4,6 млн гривень у розвиток села на покращення інфраструктури, медицини, освіти та соціального життя громади. З 24 лютого компанія, яка чи не єдина з глобальних виробників насіння та засобів захисту рослин залишила ринки росії та білорусі, всебічно підтримує Україну, допомагаючи фермерам та реалізуючи численні гуманітарні та благодійні проєкти по всій території країни.

Перейти до вмісту